Vlootovername

Vlootovername is voor veel transporteurs een logische stap die steeds vaker wordt gezet.

Bij het beheer van een transportvloot komt veel meer kijken dan je eigenlijk zou willen. Jij wil namelijk maar één ding, en dat is op een zo goed mogelijke manier logistieke activiteiten ontplooien en daardoor je klanten optimaal bedienen. Maar ja….. daar zijn nu eenmaal wel trekkers en opleggers voor nodig en die vergen onderhoud, keuringen en eventueel aanpassingen. Becx Verhuur biedt op maat gemaakte oplossingen voor de volledige overname van zowel je wagenpark als ook alle arbeidsintensieve handelingen die met het beheer daarvan gemoeid zijn.

Veel transporteurs herkennen dit wel: Je koopt een vrachtwagen en een oplegger en begint met ondernemen. Vervolgens begin je te groeien en je vloot groeit evenredig hard mee. Al snel blijkt dat bij het beheer daarvan best veel komt kijken. In het begin was het nog wel te doen; uit je hoofd wist je welke voertuigen er wanneer gekeurd moesten worden. Maar wanneer het een heel wagenpark is geworden, dan is het bijna een dagtaak. Er moet dus een wagenparkbeheerder komen en een monteur voor (kleine) reparaties. En ook al heb je een onderhoudscontract bij je leveranciers, toch word je te vaak geconfronteerd met onvoorziene kosten.

Becx Verhuur biedt middels een uniek financieel en operationeel concept de totale ontzorging van onderhoud en wagenparkbeheer rondom jouw vloot.

Daarnaast ben je met ons concept verzekerd van een optimale flexibiliteit bij het af- en opschalen van jouw truck- en opleggervloot. Ga met ons het gesprek aan over de overname van jouw huidige wagenpark en wij zorgen dat je in jouw eigen bedrijfsuitstraling kunt blijven rijden. Maar dan zonder alle onnodige overhead die erbij komt kijken.

Is je interesse gewekt? Bel Becx Verhuur en vraag naar Saskia Winkelman (directeur) of mail rechtstreeks middels onderstaande knop.
We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.

 

ContactgegevensBecx Verhuur B.V.
Notelstraat 45a
5085 ET Esbeek 


+31 13 516 70 50
info@becxverhuur.nl

VacaturesOp onze speciale werkenbij site kan je online solliciteren op onze vacatures en meer lezen over het werken bij Becx. 

Snel, eenvoudig en duidelijk solliciteren! 

Voor ons hoef je geen hele CV te maken.

 

Blijf op de hoogte!Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, dus mis het niet en meld je aan!