Huuraanbod

Altijd de juiste trekker, altijd de juiste trailer.

Of je nu de eigenaar van een transportbedrijf bent, de fleetmanager, de planner of de chef van de werkplaats, je wilt eigenlijk maar met één ding bezig zijn: het zo optimaal mogelijk bedienen van jouw klanten. Als de vraag naar je diensten groeit of piekt, dan wil je natuurlijk daarop in kunnen spelen.

Becx Verhuur snapt als geen ander wat daarvoor nodig is en hoe we jouw bedrijf daarbij kunnen ondersteunen. We kennen de transportmaterieel-markt als onze eigen broekzak waardoor we altijd de juiste trekker of trailer kunnen aanbieden, en dat tegen voorwaarden die passen bij jouw vraag van dat moment. Op deze manier werken we samen aan tevreden eindklanten en is onze gezamenlijke missie geslaagd!

Becx onderscheidt zich in de verhuurmarkt door onze gedrevenheid om een optimaal passende oplossing voor de klant te realiseren. Het resultaat is dan vaak een voertuig dat qua uitstraling of techniek naadloos aansluit bij jouw behoefte.
Natuurlijk vullen we de vraag vanuit de markt naar een standaard oplegger graag in. Maar onze passie komt pas echt naar boven als jouw vraag net iets verder gaat dan die standaard oplossing. Of misschien wel veel verder. Want wij gaan ver in maatwerk van transportmaterieel.

ContactgegevensBecx Verhuur B.V.
Notelstraat 45a
5085 ET Esbeek 


+31 13 516 70 50
info@becxverhuur.nl

VacaturesOp onze speciale werkenbij site kan je online solliciteren op onze vacatures en meer lezen over het werken bij Becx. 

Snel, eenvoudig en duidelijk solliciteren! 

Voor ons hoef je geen hele CV te maken.


Blijf op de hoogte!Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, dus mis het niet en meld je aan!