Wij zijn Becx Verhuur

Mensen maken Becx Verhuur: onze medewerkers, onze leveranciers en uiteraard onze klanten. We kunnen niet zonder elkaar en daar zijn we ons als organisatie elke dag van doordrongen. Deze gedachte drijft ons om het elke dag net iets beter te doen dan de vorige. 

Het stuwt ons als mensen en als bedrijf vooruit. Het zorgt ervoor dat we de klant altijd centraal stellen, dat onze medewerkers kansen en ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen en dat we technische innovaties omarmen en zelfs initiëren. De bedrijfscultuur van Becx Verhuur vertaalt zich logischerwijze naar een platte organisatie. We zijn klantgericht, snel reagerend, proactief en vooruitstrevend. 

Onze medewerkers krijgen en nemen verantwoordelijkheid. Er is ruimte om jezelf uit te spreken, je te bekwamen en uit te groeien tot een volwaardige vakman of vakvrouw, ieder op zijn of haar eigen niveau. Van deze denkwijze profiteren zowel onze klanten als onze medewerkers.

Naast de menselijke en sociale kant zijn er nog twee factoren die onze manier van werken sterk beïnvloeden, te weten voertuigtechniek en informatietechnologie. Om onze verhuurvloot in optimale conditie te krijgen en te houden, innoveren we continue en bieden we technische oplossingen op maat aan. ICT speelt voor (bijna) iedereen dagelijks een belangrijke rol. Of je nu monteur bent of op de financiële administratie werkt; computers, tablets en communicatiemiddelen zijn een integraal deel van onze “gereedschapskist”.


Sociaal investeren

> Wij geven mensen een kans
Wij investeren in talent
Samen groeien wij
Wij zijn er voor elkaar

Techniek op maat

Wij denken in oplossingen
Service zit in ons DNA
Wij innoveren in techniek

#Visie

In deze snel veranderende wereld wil Becx Verhuur een begrip zijn in de markt voor verhuur van opleggers, (terminal)trekkers en meeneemheftrucks.  “Gewoon even Becx bellen” zou het eerste moeten zijn waaraan je denkt als je bijvoorbeeld een oplegger nodig hebt. We willen voor onze klanten de meest vanzelfsprekende keuze zijn als het gaat om huur van transportmaterieel.
Wij streven hierbij steeds naar duurzame oplossingen, die ten goede komen van onze klanten, de mens en het milieu.

#Hoedan?

Onze cultuur en visie komen tot uiting in ons dagdagelijks denken en handelen, met als gemeenschappelijke factor onze waarden.
Deze waarden vormen de basis van ons succes:

Afspraak is afspraak 

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Vertrouwen en duidelijkheid zijn zaken waar sterk de nadruk op ligt, net als korte communicatielijnen.

Trots en passie 

Ons Becx-hart pompt diesel rond in onze aderen. Deze passie leidt niet alleen tot een optimale verhuurvloot, ook de autosport van Michiel Becx is onderwerp van onze bewondering en trots.


Samen net dat stapje extra 

Wij gaan verder dan in eerste instantie misschien strikt noodzakelijk lijkt, want we willen de klantverwachting overtreffen. In ons Becx-DNA is daarnaast vastgelegd dat als je ons nodig hebt, dat we er dan gewoon voor je zijn; snel, flexibel en eenvoudig!

ContactgegevensBecx Verhuur B.V.
Notelstraat 45a
5085 ET Esbeek 


+31 13 516 70 50
info@becxverhuur.nl

VacaturesOp onze speciale werkenbij site kan je online solliciteren op onze vacatures en meer lezen over het werken bij Becx. 

Snel, eenvoudig en duidelijk solliciteren! 

Voor ons hoef je geen hele CV te maken.


Blijf op de hoogte!Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, dus mis het niet en meld je aan!