https://www.becxverhuur.nl/huurvloot/opleggers/schuifzeil/schuifzeil-oplegger-met-meeneemheftruck-aansluiting/_579____NL
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Spaans

Schuifzeil oplegger met meeneemheftruck aansluiting

Deze schuifzeilen oplegger, in de volksmond ook wel Tautliner genoemd, is vanwege de uiteenlopende gebruiksmogelijkheden de meest courante trailer in Europa. De oplegger kan zowel van de twee zijkanten,  de bovenkant als de achterzijde beladen worden. De afmetingen van deze opleggers worden als standaard gehanteerd voor het palletiseren van het gros van de producten.

Als extra hebben deze schuifzeil trailers een constructie achterop de oplegger, waarmee een meeneemheftruck, of zogenaamde Kooiaap kan worden meegenomen.

Met de meeneemheftruck is een hogere servicegraad te halen bij de klant, waar een autolaadkraan in een beperkte straal rond de auto kan lossen, kunnen met een meeneemheftruck de geleverde goederen op de door de klant gewenste plaats neergezet worden. Bijvoorbeeld aan de achterkant van het huis, of binnen in een loods.

Bij Becx Verhuur heeft ook een heel assortiment meeneemheftrucks op voorraad, waarbij u keus kunt maken uit diverse uitvoering die voor uw specifieke werkzaamheden geschikt zijn.

Specificaties

Koppelhoogte 1,15
Aantal assen 3
Standaard leeggewicht 7.900 Kg
Standaard laadvermogen 31.700 Kg
Standaard L x B x H 13,60x2,48x2,65

 

Downloads

Opties

 

 

Informatie

Of bel naar +31 (0) 13 516 7050

 

Wellicht interessant voor U........

 

Sitemap
Desktop versie